Ondernemen is uitdagend en spannend. Dus risico’s nemen hoort er ook bij. Wij hebben niet alleen veel kennis van het ondernemingsrecht, maar ook een brede interesse voor het bedrijfsleven en dus ook uw branche. Wij kunnen als geen ander met u meedenken over op de risico’s van het ondernemerschap. En misschien nog belangrijker: er op anticiperen.
Ondernemen heeft een plezierige dynamiek en verandert uw bedrijf ook continu. Maar wetten, regelgeving en juridische mogelijkheden veranderen eveneens met de tijd. Het is daarom goed om belangrijke momenten in de tijdslijn van uw onderneming juridisch te toetsen. De oprichting natuurlijk, maar bij een fusie, overname of reorganisatie is advies ook aan te raden. Het kader waarin wij u kunnen adviseren is breed, onder meer door onze samenwerking met gespecialiseerde fiscalisten. Een paar voorbeelden:

  • Advisering over fusies, overnames, reorganisaties

  • Begeleiding bij oprichting en ontvlechting van complexe vennootschapsrechtelijke structuren

  • Beoordeling van financieringsconstructies en zekerheden

  • Opstellen en beoordelen van aandeelhoudersovereenkomsten en managementovereenkomsten

  • Opstellen en beoordelen van algemene voorwaarden

  • Incasso van debiteurenportefeuilles


Consumentenrecht
Als ondernemer komt u – ook onbewust – vaak in aanraking met het consumentenrecht. En er bestaan nog altijd veel misverstanden op dit gebied: wat mag u als ondernemer wel en wat niet? Ook als het gaat om consumentenrecht kunnen wij u antwoord geven op alle vragen over kwesties met klanten, de inrichting van uw algemene voorwaarden, enzovoorts.
Heeft u een vraag of kunnen wij u nu al helpen? Bel of mail ons óf stel uw vraag via ons OndernemersPlatform.

Meer rechtsgebieden