Het gebied waar Udink Advocaten opereert is uitermate breed. Wij zijn niet opgesloten in technische specialismen.

Wij willen midden in de samenleving staan. Wij willen midden in het bedrijfsleven staan. Daar waar de ondernemers zijn, daar zijn wij. Wij willen de ondernemer begeleiden in elk aspect dat hij in zijn dagelijks bestaan tegenkomt. De ondernemer treft bij ons een generalist aan die als huisarts wil optreden voor de ondernemer. Vaak zoekt de ondernemer op elk vlak advies en dan is het handig als hij elke vraag bij één loket kan stellen. Udink Advocaten heeft veel specialistische kennis in huis, maar werkt ook met een grote groep professionals die specialistische vragen – die meestal weinig voorkomen - voor u kunnen beantwoorden. Wij verzorgen dat proces. Zoals een huisarts spreekt met de specialist. Elk probleem wordt bekeken in zijn maatschappelijke context en van daaruit wordt pas gekeken naar een (alternatieve) oplossing.

Marc Udink en andere ervaren advocaten dragen veel van hun maatschappelijke ervaring op een day-to-day basis over aan de advocaten en slagen er daarom steeds weer in professionele teams samen te stellen die waar nodig (intern en extern) samen werken aan de oplossing. Aan het einde van dat proces heeft de cliënt zijn oplossing en de jongere advocaten hun broodnodige mogelijkheid om zelf toegevoegde waarde aan een cliënt te leveren. Zo ontwikkelen de (jongere) advocaten bij Udink Advocaten zich van advocaat naar adviseur en vertrouwenspersoon.

Udink Advocaten is geen “Zuid-as” kantoor en behandelt geen grote fusies of overnames. Wij hebben normale tarieven en wij werken voor (grote en middel-)grote ondernemingen en instellingen door het hele land. Ons werkterrein is geenszins beperkt tot de Haagse regio. Wij werken in de gehele Randstad, en  -afhankelijk van de toegevoegde waarde die wij kunnen hebben- door het hele land.